Tävlingsdag i morgon, håll tummarna!

I morgon är det dags för andrafinalen i bloggtävlingen. Eller andra deltävlingen kanske det heter. Jag har tagit matte på en språngmarsch genom hela Vivalla – dels behöver hon motioneras, dels fick jag en chans att vässa klorna.

Men hon var lite morgontrött och trögstartad, jag visade på alla sätt att jag verkligen behövde ut på den här rundan i gröngräset, men det gick åt att jag hämtade och bar fram koppelrullen och halsbandet och formligen slängde det på henne! Så tydlig måste man vara när man dresserar sin människor!

_147

Och man vet aldrig vad man hittar för spännande i gröngräset!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *