Blir jag också förkyld nu?

Jag jagar dem runt i lägenheten, klöser dem med mina vassaste klor och morrar högljutt: Bort med er, dumma dumma baciller!

ch

Att gå och göra min matte så där sjuk – hon har hög feber och mår jätteskruttigt… Nu är jag arg katt, jag kommer och äter upp er, så passa er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Blir jag också förkyld nu?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *