En död talgoxe i trädet

Det var inte jag! Jag lovar… Den bara var där, under skatboet, och sedan föll den till marken. Jag har inte satt en enda tass på den. Inte mattes förkylningsbaciller heller.

Jag är faktiskt en snäll katt. Fast jag hade ju gärna smakat på den om jag kunnat. Men det är rejält med nät runt vår balkong…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “En död talgoxe i trädet”

  1. Goddagens! Ja se naturen rår vi inte på..vi föds o vi dör, så är det bara..att vara vid sidan av matte/husse när det knappas på datorn är ett måste för en kissemiss. Måste ju kolla så inget dumt skrivs.. Hälsningar från Wendy (brittisk kh) o matte förståss..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *