Självrengörande kattoalåda

Jag har just funnit tipset på nätet hur man får en självrengörande kattoa. Bli inte illamående nu bara:

Skaffa en golden retriever!

Gissa sen vad duktig vovve gör….                                     =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Självrengörande kattoalåda”

  1. Jasså, har haft en golden och katt samtidigt. Fick låta katten Bella äta en våning upp, på bänken. Annars rensade Hampus matskålen direkt. Å andra sidan åt Bella resterna efter Hampus måltid, hennes ungar sov i Hampuspälsen, hängde som klasar i hans öron när han reste sig. Ungarna blev uppfödda på Vov, Hampus favoritmat. Sen bytte vi till Mjau, men hampus tyckte att det var minst lika gott. Angående din förfrågan svara Smilla:
    Smilla kom just in från storsvartkatten som strukit runt huset hela natten. Han är dessutom son till Smillas föregångerska, superkatten Bella. Men inga andra släktband, förstås. När det gäller bilder är de alla fria att plocka, använda och visa om det inte är för att nedvärdera henne, mjauar hon från soffan. Smilla vill dessutom påpeka att hennes nästa fågelfångst ska vara en Smillfink! Bra äsger husse, då blir det nog mest möss i fortsättningen. Grannen brukar låna Smilla för att skrämma mössen ute. Bättre än råttfälla menar han. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *