Smilla har det bra

www.metrobloggen.se/uno har jag träffat katten Smilla. En härlig tjej med åsikter och som vet hur man handskas med sina människor, helt uppenbart.

smillatarkrkort

På bilden: Smilla håller sig med en miljövänlig typ av råttfälla, hon kör över dem och så är förrätten fixad.

smillamedfngst

På bilden: Sedan tar Smilla huvudrätten, åh det ser gott ut.

Smilla, vilket härligt liv du har, som en katt ska ha det! Men jag klagar inte på mitt eget liv, jag har det äntligen bra i mitt åttonde hem, fast jag bara har en balkong att gå ut på. Jag får flera promenader i koppel varje dag och till påsk när vi tar tåget till mattes föräldrar är jag lovad att få springa lös. De har ca 35 hektar tomt så…. ska se om jag kan fånga en Smillfink då?!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Smilla har det bra”

  1. Hej, jag är helt nöjd med publiceringen av mig i din blogg. Fast nust nu har jag fullt upp med att aningen gå ut i regnet och träffa storsvartkatten innan grannen Lisa hinner först och att tigga mer Mjau av husse. tt gå ut i koppel än ingen höjdare, men kvadraterna i stugan verkar en höjdare, där kan finnas möss! Möss är ingen mössa som matte har på huvet, möss är både roliga och goda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *