Att älska sin matte och husse

Nu är jag riktigt orolig igen. Tassar på tå runt mina människor. För dom är inte riktigt som dom ska. Utan hängiga och matta och trötta. Jag märker att det är nåt som är fel… Inte ens solskenet har lockat ut dem idag.

Det heter förkylning, säger matte. Och när sånt kommer, då är hon dels sjuk själv, dels orolig och bekymrad över hur husse ska klara sig igenom att bli mer sjuk, han har ju ont och jobbigt redan som det är…

Jag lovar, jag ska vara så snäll mot dem som jag bara kan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *