Från den ena balkongen till den andra

Tänk egentligen att jag spanade in min matte och husse från grannbalkongen. Och tänk egentligen att jag föddes bara några kvarter bort, flyttade mellan åtskilliga olika hem (ända till Skåne faktiskt och tillbaka) och till slut hamnade här, på det bästa ställe man kan tänka sig!

Matte och husse har alltid älskat katter, säger de, och det kan jag ju förstå, särskilt matte som har en egen kattmamma som fostrat henne. Så när de upptäckte att det kom en vacker liten svartvit kattflicka (Det var alltså jag!) till grannbalkongen, så kikade de extra mycket på henne…

_spana

På den tiden hette jag ”Godis” och de ropade på mig med sina snälla röster ”Hej Godis!” – jag försökte hitta på ett sätt att ta mig över till dem men det gick inte för det var nät runt balkongen.

Men sedan när de fick veta att det inte fungerade så bra mellan mig och katterna i den andra familjen plus att allihop skulle flytta, ja då tog det inte lång tid för dem att bestämma sig för att ta hand om mig, vilket jag är oerhört tacksam för.

När jag kom till matte och husse så kände jag dem ju redan ganska bra efter allt prat vi haft mellan balkongerna!

Och nu – nu har jag det så underbart bra! Tänk vad en flytt till nästa balkong kan innebära….

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Från den ena balkongen till den andra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *