En katt på topp 100?!!! Vid min Tass!

Kolla, älskade KattVänner, är jag Sveriges Enda Katt med Bloggranking?

wikki21

Mellan ett gäng uppenbarligen kroppsfixerade människor, jag måste antagligen vara en motvikt mot något som människor saknar?

Men jag tänker fortsätta vara mjuk luddig och gosig med arton vassa i botten!

Tass på er!

från en sprudlande glad Wikki!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En katt på topp 100?!!! Vid min Tass!”

  1. Ja de har jag, en riktigt gosig lite sötnos är hon. Jag kan dock inte skryta med att ha en lika speciell katt som du har… hon har verkligen fin teckning i ansiktet!!!
    Ja jag har äntligen min bakgrund..hehe.. blev nöjd med den, men kanske att den kan va störig när man ska läsa, vad tycker du???

    Tass tillbaka 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *