Röd prick – varning lasersikte…

…men röda pricken som jag leker med är inte farlig, den är bara skoj…

__large22

Det är en liten svart sak som husse har till sikte på sina pang-saker, den är inte riktig laser utan bara rött ljus. Så det kan inte skada mina ögon. Han låter pricken fara över golvet i en väldig fart och jag rusar efter och skriker ”Nu du Pricken ska jag fånga dej!” (fast på kattiska förstås.)

Så det viktiga jag tänkte säga var att lek inte med din kisse med en riktig laserpekare, för det kan skada synen! Kommer strålen in i ögat gör det jätteont och kisse kan bli blind! Använd en ofarlig röd prick!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *