Stjärnan i rampljuset

det är jag… I alla fall igår, då var jag prinsessan i tornet, skönheten i famnen, den alla skulle beundra och beskåda. Idag är det lite mer som vanligt….

Men jag tycker om att busa så att människorna blir glada. Och igår var tillfällena fler än vanligt, dels för att vi helt plötsligt hade en massa härliga glada gäster dels för att de hade med sig en hel del skojiga saker!

_b16

Som prassliga grejer att sticka nosen i!

_b17

Eller försvinna hel och hållen i…. matte kan aldrig hitta mig nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Stjärnan i rampljuset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *