Dom roligaste leksakerna får man inte ha….

Jag gnagde bara lite på husses M16-modell (Pang pang sak) på pipan och han blev så ledsen på mig. Själv ser jag minsann aldrig att han gnager på sina saker. Vad ska man ha saker till om man inte får bita i dem?

Och igår med alla paketen, det var ett blått snöre som jag vill bita och gnaga på jättemycket för det prasslade så skönt i tänderna, men matte sa bara ”Låt bli Wikki!” med bestämda lyda-rösten.

Röda-prick-saken ligger alldeles för ofta på fläkthyllan och gör ingen nytta. Och piper-på-kontakter-saken får jag inte heller bita i. (Instrument som piper och visar elledningar och sånt inuti husväggen, säger husse. Ja det har jag väl redan fattat att det är en pipleksak!)

När jag sedan bär in det jag FÅR bita i under badkaret, då suckar de också. För sakerna blir blöta när matte tvättar pälsen med duschen.

Hur ska man få människor att bli

  1. Nöjdare med allt jobb man gör?
  2. Mer lekfulla?

Kom gärna med tips på hur man tränar sin människa!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Dom roligaste leksakerna får man inte ha….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *