Nya tuggleksaken

Matte är arg på mig igen. Jag har varit en stygg Wikki säger hon. Men jag vet inte varför. Jag hade ju bara hittat en ny leksak med roliga spret man kunde tugga på. Men när matte vaknade och såg vad jag gjorde blev hon jättarg och skällde på mig. Inte kunde jag veta att jag inte fick tugga på dem. Jag visste inte att mattes glasögon inte var leksaker. Hon hade inte sagt det, och när hon och husse sov hade jag inget att göra. Så jag roar mig själv. Det var inte min mening att det skulle bli fel. Jag har smugit runt och skämts hela morgonen. Stackars Wikki, stackars mig.

Förlåt matte.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Nya tuggleksaken”

  1. Lilla söta Wiki, du har ju redan tuggat i dej mina glasögonskalmar också, vad är det som gör dem så goda? Och handtagen på tvättkorgen, och ett antal mobilladdarsladdar. Det kan bli kortis i liten kisse om du inte ser upp?!
    Kram
    Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *