Blå boll med godis

Jag fick en boll idag, en blå med fiskar på. Förstod inte varför matte var alldeles till sig. Jag har redan en blå boll, fast utan fiskar. Det var väl inget nytt med det?

Men matte ruskade på den och då rasslade den och när hon höll fram den doftade den favvo-godiset. Vad var det här egentligen?

Jag fick snart svar på det, för matte rullade den över golvet och då dök det upp godisbitar där. Så nu vet jag att det är en blå boll som gör godis om man puffar på den. Men man måste göra rätt, annars vill den inte ge godis.

Tycker det är en bra uppfinning det där, en av de bättre människorna kommit på, inte som bilar, de är så läskiga.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Blå boll med godis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *