Frukost plus extra frukost

Matte klev upp tidigt idag, det var fortfarande mörkt ute. Hon verkade trött för hon höll på att glömma att ge mig frukost, men jag sprang runt henne och pep och då fattade hon vinken och gav mig mat. Kyckling, min favvo! Jag åt litet och följde sedan med matte runt i lägenheten igen och berättade vad jag hade gjort när hon sov. Fast hon verkade inte riktigt lyssna och hyschade på mig hela tiden. Hon sa att jag skulle väcka husse. Det skulle väl inte göra något, då kunde vi vara uppe allihopa…

Det var gott med kyckling så jag åt mer, innan jag fick gå ut på balkongen och titta på folk och skator. Vad de tjattrar och har sig egentligen. Oväsensfåglar. Fast de kanske smakar gott?

Tass på er

//Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *