Sova i snuttestolen

Husse har en hoppfällbar strandstol som brukar stå på balkongen, men nu när det har blivit kallt ute står den i vardagsrummet eller i köket. Husse sitter i den ibland. Annars är det min stol. Jag sover i den så fort jag är trött, ligger bara i en av fåtöljerna om jag känner mig ensam. Om matte och husse är i vardagsrummet, vill säga. Då är jag gärna hos dem.

Just nu ligger jag på en dyna vid mattes fötter och sover, eller, hon tror det iallafall. Det är tryggt att ha matte och husse här, de sitter och kollar på film tillsammans. Och skriver på datorerna ibland.

Då kan jag sova lugnt, allt är bra ikväll.

Tass på er

//Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *