En vippa, min vippa!

Matte och husse åkte hemifrån idag. Det kanske inte låter så farligt, och det är det inte, men de åkte utan att ha tagit ut mig på promenad! Usch på dem. Man lämnar inte Wikki ensam hemma utan att hon fått vara ute en stund, så det så.

Jag funderade på att tugga sönder något, men hittade inget som verkade värdefullt nog. Petade ner litet saker från köksbordet istället och lekte med min fjädersak.

Jag sov när matte och husse kom hem, men hann nästan ut i hallen innan de stängde ytterdörren. Hann nästan ut. Men inte då. Var mycket besviken på dem tills matte plockade fram en pinne med en blå tofs längst ut.

En vippa! Min vippa!

namnls1

Gissa om matte hade ont i armen sen, när hon fått veva vippan åt mig i timmar. Själv somnade jag i en fåtölj, det är jobbigt att leka ibland.

Tass på er

//Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *