Äntligen: NYÅRSTASSERI T28

Ett Tasseri! Det var länge sedan! Men nu är det dags!

Här är mitt  NyårsTasseri T28 – dvs mitt 28e Tasseri – vilket är en slags mellanting mellan tävling och lotteri med fina saker som en katt eller kattvän med tur och fyndighet kan erövra! Här nedan ser du lite av prylarna som ingår i TasseriPaketet:
IMG_1226

Det spinnande och spännande med det här paketet är också att det kan komma att växa – för jag kommer att lägga till en ny sak i paketet för var tionde deltagare som ansluter! Så det kan löna sig att ragga fler till att delta! Så dela gärna länken hit till dina vänner!!! ♥

En rejäl påse med Wikki’s KattGräsfrö ingår givetvis!IMG_1228

Ett cool kuddfodral från Svanefors finns att tävla om:IMG_1233

Och ett barnpåslakan i mycket retro stuk ingår också:
IMG_1232

IMG_1229
Mjau och hur går det till då?

Genom att betala en liten ”tävlingsavgift” har du chansen att vinna detta TasseriPaket med alla spinnande prylar samtidigt som du bidrar till katthjälp! (Vilken kommer jag att redovisa längre fram!)
Bara 30 kr kostar det att vara med och tävla, och om man vill vara mer generös så får man så klart boosta deltagaravgiften hur mycket man vill!
IMG_1231 För att tävla i NyårsTasseriet T28 gör du så här:
– ALLA som vill får tävla! Man behöver inte ha en blogg eller vara med i något särskilt katthem eller så…
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T28- (T ex T28-youtoo, T28-kattnamnet eller T28-9876!)
– Tassa in din anmälningsavgift på minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift (Men alltså 30 kr för varje katt i flocken som vill delta.). Varje katt får då skicka in sitt svar på tävlingsuppgiften och har lika stor chans att vinna.

IMG_1230
– Lös tävlingsuppgiften som hör till NyårsTasseriet:
”Som ni vet brukar jag skicka min Wikki FlatCat på många uppdrag när jag själv inte kan vara på plats. Hur många olika sådana uppdrag genom åren tror du att Wikki FlatCat (FC) har varit ute på???? Till exempel så räknas varje gång som FC varit på katthemmets årsmöte eller träffat kompisen Sören Fernström ute på olika utställningar.
Nu får alla ni som träffat min FC lite här och där något att grunna  på. Vilken tur att Stora Matte fört dagbok över FCs äventyr! Bara hon och FC vet det rätta svaret….”
– Skicka ditt svar på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com .
– DIN LÖSNING på tävlingsuppgiften vill vi ha senast den 7/1 kl 20.00 och därefter kommer rätta svaret och vinnaren att presenteras! Spinnande, eller hur!!!!

Exempel på Wikki FlatCats vistelser:
IMG_2533 hyde

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *