Tokiga spam i fällan!

403

Av någon konstig anledning var min blogg bombad med spamkommentarer i kväll! Och alla på samma blogginlägg: ”Gospaus!” Undrar vad som kan vara lockande just där???

Men städningen av spamskräpet krånglade till så att nu hinner jag inte lägga upp NyårsAuktionsPaketet i kväll! Håll ut till i morgon är ni snälla!
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *