En riktig JulJamare!

Här kommer ett glatt JulJam från vännen Trez:

Så här högtidligt skrudad i röd julrosett vill Trez skicka en spinnande varm julhälsning SOM TACK TILL ALLA ER  som genom att skänka slantar till SnuffeFonden hjälpte* honom att få sin trasiga baktass opererad och räddade honom till ett liv utan smärta !
treztack
Han skuttar omkring som aldrig förr! Någon smärtstillande medicin behövs inte längre,  och Trez busiga vänner plockar då och då av honom både tratt och tassbandage när de tycker att det behövs!

TRez satuTill vänster ser du när han ”kramades hejdå och lycklig hemresa!” av veterinär Satu på Skogsbykliniken. Trez tyckte det var alldeles utmärkt service att bli buren och kramad och ser ut som att han tänker ”Vad katten ska nu hända???!”

Men när Trez kom hem till sitt jourhem så var det stor glädje – han möttes direkt av glada kompisarna Pusspåsen och Miss Mjau i röda pälsar! De brydde sig inte alls om att det satt en tratt runt hans runda knopp!

Och idag har hela gänget haft upptåg – brutit sig in i kattmyntaförrådet och festat om! De firar nämligen mycket ordentligt: För jourhusse och jourmatte har beslutat att Trez ska få stanna hos dem FÖR ALLTID!!!

Och så här nära nära för-alltid- husse ska de vara, allesammans:
trez äger
Vi önskar dig ett fortsatt underbart liv, kompis!!! GOD JUL!!!

*Trez fick hjälp från systrarna Panowskys MinnesFond också, vilket uppskattas precis lika mycket! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En riktig JulJamare!”

  1. En vacker Julsaga, med ett lyckligt slut!
    Önskar Trez & hans familj en riktigt God Jul & många, många lyckliga År tillsammans.
    Smiley med familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *