Och så tar vi nya klös i morgon!

Hörni, mina vänner, det har blivit mycket rörigt med mina JulKattPaket, för min assistent Stora Matte har varit upptagen med familjeangelägenheter, som det heter.

Nu är det dock lovat att hon leverera en final
– för vad ska vi t ex göra med paket nr 10 som ingen ville ge bud på???! –
i morgon får ni veta mer om det!

GodNattKram så länge!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *