Min ”syster” Vevve har tassat över Bron

vevve6
Det var i juni 2009 som matte lät oss veta att vi skulle bli jourkattsansvariga för den försynta och blyga Julitakatten Vevve, 5 år. (Här kan du läsa om vad en ”Julitakatt” är!)  Hon fann sig väl till rätta hos oss och hade gärna balkongmys med husse:
__large29
__large51
Ja, precis som min kära lillasyster Nova, så var Vevve en jättefin syster till mig – det var bara det att jag inte riktigt lyckades trivas med för många systrar. Och det dröjde inte länge tills mattes vän Neko och hennes katt Madame erbjöd Vevve ett hem hos dem istället!

vev_med_m
Den 12 september 2009 for Vevve hela den långa vägen till Göteborg, och där hade hon och Madame det gott tillsammans i hela åtta underbara år!
I Göteborg fick hon en egen solstrimma att njuta av!vevve9
Och faktum är att Madame och Vevve hade mer tillsammans:
vM
De hade en egen stege till Himlen:
vmm vvm
Den följde med när Madame, Neko och Vevve flyttade till Lidköping senare, det vet jag. Vevves favoritplats var alltid högst upp på den! Och jag vet att Vevve fortsatte ha det tryggt, lugnt och kärleksfullt, tills idag när hon fick somna in.

Vi ses på andra sidan Bron, hos SkaparKatten, kära syster Vevve!
Tassa i Frid!

”Det är fullbordat!” spinner alla ÄnglaKatterna där…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Min ”syster” Vevve har tassat över Bron”

  1. Tack för de fina orden ♡♡♡
    (ja, trappan följde självklart med ^^ den sattes på väggen ovanför min datorplats)

  2. Så otroligt mycket vackra ord.
    Var så otroligt underbart att får dela dessa år med henne, trots att jag valde att inte adoptera henne för stt kunna rädda livet på Rasmus istället. Lite visste jag då att syrran och jag hade ögonen på samma goa tös. Så även om jag avstod underbara Vevve så fick jag henne nära mig ändå <3
    Kommer för alltid att sakna henne och hon bor för alltid i mitt hjärta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *