Lite blandade nyheter

IMG_1076[1]
Mjau vad roligt jag har haft med att sortera upp alla saker till JulKattPaketen! Först lade jag ut alla pakets innehåll i långa rader på golvet, så jag kunde se att jag hade fått med allting som skulle vara i dem, och att innehållet blev rätt uppdelat… Och provlekte lite med en sladdmus…

Snälla vänner, fortsätt buda på mina Paket! *vädjande ögon*

trez 16 dec
Och vår vän Trez piggar på sig där borta hos Satu på Öland! *spinner*
t2
Han vill gärna kika på sina grannar och hitta en lekkamrat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *