Vårstädning

Om man ska förändra något så bör man ju alltid börja med sig själv, heter det ju… Så då gör jag väl det:
1
Först hittade jag något gosigt att rulla mig i… 7913
Sedan har jag ju egna idéer om hur frisyren ska se ut. (Försök kamma dig själv bara med tungan och klorna, så ska du få se hur lätt det är!)8
Men jag ska snart få vårfrisering, lovar matte, för efter vintern så är min päls som den är, trots borste och kam, samt nu min ”egenvård” ett fluffigt virrvarr – men jag tycker att jag ser riktigt fin ut ändå!!!
22
Tass på er!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vårstädning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *