Lätt genomskådat test!

IMG_0243
Möjligen är detta test avancerat för människor… Själv förväntade jag mig ett mycket mer komplext prövande av min kattiskhet! Författaren har lagt mer energi på att göra testet lättsamt och användbart för den tvåbenta läsaren, än att verkligen tränga djupt in i kattens själs dolda hemligheter.

Varenda katt vet ju för övrigt att en analys av kattens IQ sett från människans perspektiv bara kan bli som en krusning på ytan i en vattenskål… Allt annat göms i mjuka lager av fluffig päls och bevakas av kloförsedda tassar, djupt inne bakom hemlighetsfulla gröna/gula (eller vad de nu är) ögon!

Så, kära människa, fundera på vad ditt påskägg kan tänkas innehålla istället! Det kan ju vara min senaste pälsboll…

Tassig Påsk på er!bom

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lätt genomskådat test!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *