Lycka är att få säga GRATTIS till en AuktionsVinnare:

spaywin-300x242
Det är ju bara så att det som regel finns bara en enda vinnare till en auktion, nämligen den som lägger det högsta budet… Men i kväll, när vi ser vem som vunnit Mattes vackra ÄnglaKattSjal – så finns det dessutom fler vinnare, nämligen de tre som ska få dela på budslanten: Örebro Katthem, SnuffeFonden och Änglakatten.

16114653_10154896478816753_4438493851787016922_n

Så med stor värme i hjärtat (Och tacksamhet till alla er som budat!) ser jag att, efter en fantastisk budgivning, där Sören Fernström och Smiley gett oerhört generösa bud så slutar Jubileumsauktionen med vinnarbudet på:

6000:- från Smiley med Matte!
Ni är Äkta KattÄnglar!

catangel

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lycka är att få säga GRATTIS till en AuktionsVinnare:”

 1. Änglakatten tackar för äran att få vara med som en av vinnarna i JubileumsAuktionen och för den fina hjälp vi får, som kommer att gå till vår nyligen ”anlända” hittekatt Busan. ?
  Busan, som blivit påkörd av en bil och ska få en höftledsoperation, hälsar och tackar för den jättefina hjälpen till hennes operation.
  ”Jag är en pigg och busig kattjej som vill kunna springa och hoppa igen!”

  Varmt tack till Wikki och alla inblandade!
  Miriams sjal är himmelsk! 🙂

  /Änglakatten genom Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *