Var har du varit, min älskade blogg???

IMG_6200[1]
Fem dagar utan min blogg, hur hemskt är inte det??? Jag har fått stresstovor i pälsen och klåda runt öronen! Det enda som tröstat mig är att kunna jaga harkrankar med Nova om nätterna!!!

Idag är Stora matte och matte och husse i full gång med att ladda för helgens kattutställning på Conventum Arena här i Örebro. Jag ska se om jag kan få slinka med dit i morgon!??? Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Var har du varit, min älskade blogg???”

  1. Jam, oj, vad vi har saknat ditt tassande i bloggrymden, Wikki! Det har varit förjamligt stressande att inte få sin dagliga dos av dina klokheter… och nu när du jobbar på NERK:s utställning, är det ju jamarviktigt att vi som inte kan komma får rapporter därifrån! Matte är så ledsen att hon inte kunde åka idag… men gammelmatte mår inte bra, och då vill inte matte åka ifrån henne. Gissa vad hon har gjort istället? Städat kattgården! Och klippt ner allt gräset i den, så att nytt, fräscht och saftigt gräs skall kunna växa upp där… *längtar*

    Tass från Majsan, abbemissa för klosterkatterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *