Matte arg på mig

Nu har jag råkat tugga på en förbjuden sladd igen..

Det finns de som menar att detta fungerar: Diskmedel på kabeln… Vad tror ni?

Eller måste matte virka ett kabelskydd? (”Tänk om det blir brandfarligt?!” tänker matte.)

Det här kanske blir mindre tuggvänligt? Eller också ännu smaskigare!

Här är en annan modell:

Suck… Matte får köpa en ny sänglampa nu i alla fall, för jag gnagde av sladden på den. Mums.

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte arg på mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *