Tassa nära mig…

IMG_3712Tätt intill varandra
Bara en liten stund
Spinner tyst tillsammans
Blundar
Du andas mot mitt öra
med kittlande morrhår
Jag drömmer nog

Men så nära
Och när jag vaknar
på morgonen
är gropen i täcket kvar
där vi somnade
tätt ihop i natt

Ändå vet jag
att du lekt
med fjärran änglakatterna
sedan i november

Men tassar ännu
nära mig

Vilken lycka

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *