Stora matte i vår tidning igen…

Artikel om vårt katthem!

På vissa katthem i USA och andra delar av världen sitter katterna i så här små burar. Det kan man kalla gallerliv! Men på ”mitt katthem” verkar en annan sorts galler tråkigt nog att behövas… Det är så ledsamt!
level chill

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stora matte i vår tidning igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *