Och radio blev det också…

Här hittar du radioinslaget!

Stora matte pratar i radio om katthemmet i Örebro – ett inslag med en modig (För han var väldigt katträdd!) reporter… OBS! Ljudeffektsjamandena är INTE autentiska från katthemmet – de är pålagda studioeffekter.

ossian1
Ossian flyttade in på katthemmet igår!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *