Små nöjen en fredag kväll…

Jag leker med Zazzle och det blir en automatisk translation som är så kul:tafsspirtranslateupp

Mjau, magen i vädret av skratt!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Små nöjen en fredag kväll…”

  1. Mjau, klosterkatterna skrattar också så att magarna hoppar! Och matte, som ju är som hon är, sa genast att hon vill ha en sådan där mugg med ”huvudvärksbotande katt på”… *kurrar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *