Oj vilken lista!

Petmd
Det känns skönt att vara frisk. När man hittar en förteckning på över mer än 700 olika slags sjukdomstillstånd hos katt, så är det inte läge för hypokondriska reaktioner! Klicka på bilden så kommer du till PetMD ’s lista…. Vad jag konstaterar är att jag är frisk från 99,9% av dem!!!
purramedic

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *