Landet är djupfryst just nu

Det blev en MYCKET kort tur ut för oss idag – uschjam vad tassarna blev kalla!IMG_5770 IMG_5777
Det är behagligare att sitta i fönstret och kika ut bara!
IMG_5756

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Landet är djupfryst just nu”

  1. jag har världens rastlösaste små pälsbarn här hemma,dom är ju vana att gå ut och in som dom vill!och nu är det ju KALLT om svansen och tassarna
    dessutom smäller det lite redan nu så dom blir osäkra…uschjam,varken matte eller kissarna tycker om bomber och raketer

    kramar,nosbuffar och ett gott nytt år på er från oss,skruttan och leon men matte sari

    1. Mjau, här jagar vi varandras svansar och gnäller rastlöst vid matskålen… Blir runda som tunnor, tror jag! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *