I kväll – final för det 24e JulPaketet!


Det känns som att JulTomteKatten behöver få ledigt snart – så i kväll kl 21.00 avrundar vi årets stora KlappGivande till katthem och katter med att auktionera ut det sista av mina JulPaket! Just nu är 500 kr högsta bud på paketet, som du hittar HÄR. Behållningen går till SnuffeFonden! Räck ut tassen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “I kväll – final för det 24e JulPaketet!”

  1. JulTomteKatten har fått fanTASStisk hjälp av Wikki & Crew! Tänk så mycket ni har tassat ihop, tassat in och tassat ut till hela 24 välfyllda JulPaket! Vårt stora och varma TACK har ni! NyårsNosPussar Smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *