Här kommer något otroligt vackert att starta dagen med!

Ibland rör livet till sig och man måste stanna upp och tänka efter vart man är på väg, vad man håller på med och vad man verkligen VILL göra i nästa steg…

När jag tittar på Jonnas helt enastående film som vibrerar av närvaro i stunden, så känner jag bara glädje. Att finna närvaro i det ögonblick som är just NU kan du själv göra på ytterligare ett sätt: Klappa din katt!

LördagsTass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Här kommer något otroligt vackert att starta dagen med!”

    1. Mjau visst är det! Drömmer om att få testa, ska be matte ta in lite småsten utifrån så kan jag prova i vattenskålen? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *