Nova jamar: Fina fisken!

J9aoAo8Novas krypin
Fast jag har fått låna den lite också! *kurr kurr kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nova jamar: Fina fisken!”

  1. Vi tyckte det såg ut som Nova blev uppäten så vi sprang och gömde oss ända till matte ropade att vi glömt att titta på a!la bolderna. Hoppas att den ruskiga ”byttan” är skön att sova i!

    Lördags nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *