Kolla Sören jag kan också!

IMG_4586[1]
Tanja har fått en Sören-hängmatta! Den ska jag prova nästa gång vi kommer till Landet!
IMG_4583[2]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kolla Sören jag kan också!”

 1. Åh vad bra hälsar Sören. Visst är den kanon Tanja? Du skall bara låta husse borra hål i en klädhängare i trä och dra snörena genom dom så blir den ännu bättre. Spana in någon av mina vaggbilder .
  Klart du skall prova Wikki.
  Sören Äääääääääälskar sin.
  Nalle

  1. Tack Sören och Nalle för tipsen! Mjau, Tanja suckade att den liksom hängde ihop sig i kanterna, då vet vi hur det ska lösas! NosPuss Wikki

  1. Kurr Tanja hade tur och fick fatt i sin via loppis – men hon har lite andra planer för den egentligen…. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *