Kan man be att få bli avporträtterad?

Modell
Tror ni att jag skulle kunna vara en bra modell ifråga om färgteckning för att måla på en sådan där tjusig kisse högst upp till vänster? Jag har kanske inte så där stoooora ögon men…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kan man be att få bli avporträtterad?”

  1. Det tror jag absolut! Vi har en porslinskisse som föreställer vår Bamse Bus, den katt gammelmatte och gammelhusse hade på 1990-talet… skall ta bild på den och visa i bloggen vid tillfälle.

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *