Stora matte i lokalTV om katthemmet

Det blev kort men intensivt: Katthemsintervjun hittar du HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stora matte i lokalTV om katthemmet”

  1. Bra fräst, Stora Matte!

    Vi tycker det är bra att media har tagit upp den här frågan i stora delar av landet i sommar. Håller tassarna för att folk börjar förstå vad vi katter behöver och kräver av er människor. OCH att det leder till både bättre tillsyn men också att man förstår att genom att kastrera och id-märka och registrera ooss bidrar man till att höja vår status och till att minska lidandet. Vi måste få stopp på ökningen av hemlösa katter!

    1. Kurr! Fast Stora matte hade ju helst velat ha ett eget program så där på en timme minst att VERKLIGEN få prata katt ur alla vinklar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *