Natten är som en annan plats

image
Det smyger storharar ute på gatan. De möts under gatlyktan nere vid mattes p-plats som någon sorts hemliga agenter, vippar märkligt med öronen och samtalar ljudlöst medan deras stora uttryckslösa ögon scannar av nattens dunkel. Jag ser hur stora haren halvsittande vädrar med nosen och liksom kastar sig om i ett hastigt hopp…. Och med ens rusar alla hararna bort och är försvunna. Gatlyktorna och alla ljus blinkar till. Jag vet inte om jag drömmer. Var de verkligen där nyss?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *