Många hjälpande tassar

tass uttass kloAtt hålla en tass över Stora mattes och mattes arbete med SnuffeFonden, det känns väldigt fint! I synnerhet när mitt skarpa kattöga tydligt ser vilken viktig skillnad denna hjälp är för den enskilda katt som behöver den!

Många vill bidra genom att hålla små auktioner, och då har följande regler blivit aktuella:

1) Beskriv varan så väl som möjligt: Storlek, material, upphovsman, funktion, gammalt, nytt eller liknande. Likaså om en begagnad sak säljs, om den har någon liten skråma aller skavank, eller är uppenbart sliten. Mao det är helt ok att auktionera ut sådant som använts, så länge det inte är trasigt.
2) Ange ett slutdatum, gärna med klockslag, för auktionen.
3) Betalning ska göras direkt till SnuffeFondens konto eller swish.
4) Skicka PM till Inger Andersson när auktionen avslutas, så att betalning kan bevakas och bekräftas
5) Ange om auktionen ska gå till någon specifik katt (D v s en godkänd insamling), annars går inkomna pengar till den katt fonden bedömer är i mest behov
6) Portokostnad betalas av den som håller i auktionen (Om inte t ex ”Hämtning” anges!)
7) SnuffeFonden är tacksam om vinnaren/köparen också bekräftar att denne fått sin vara enligt överenskommelse.

tass uppSÅ HÄRLIGT! Så många vill ställa upp med allt möjligt spinnande till att hjälpa SnuffeFonden att hjälpa!

Och Stora matte skriver idag på SnuffeFondens FB:

Varje krona hjälper, varje godhjärtad auktion och varje handling av kattkärlek och medkänsla sprider sig som ringar på vattnet! Det är så här vi skapar empati för både medmänniskor i krissituationer som att vi höjer tassen för kattens status: Att hjälpa en katt i nöd, som p g a skada eller sjukdom behöver vård, så att dess värdefulla liv kan fortsätta – det är så ofattbart stort…

tass bakFör tänk på detta, alla ni som bidrar med både stort och smått: Ofta är det så att det inte alltid är så att ni ”bara” räddar en katt – ibland räddar ni samtidigt livet på en människa, någon som inte tänkt sig kunna leva vidare om inte din hjälp till den högt älskade katten kommit!!!

Om du hade fått ont i kisseriet samtidigt som din husse hade totalt tomt i plånbok och spargris, visst skulle du också jama på hjälp? Och visst skulle det vara en lättnad att få låna lite pengar till vården då? Inom SnuffeFonden är vi många engagerade katter, hussar och mattar som räcker ut tassen och ger med hjärtat för att rädda kattliv!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *