Födelsedagspresent nr 2

ök 150426
Nu skänker jag nästa födelsedagspresent, ett bidrag från Hittekattsbandet, till Örebro Katthem som lägger ned ett fantastiskt arbete på att hitta sin saknade Pussan!
HAR DU SETT PUSSAN3
Av bara farten så hittas samtidigt flera andra hemlösa katter och många människor får upp ögonen för vilket arbete katthemmet lägger ned på att finnas till för dem – och för Pussan!  HurrJam för alla engagerade och energiska katthjälpare som ställer upp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *