Födelsedagspresent nr 1

sthlm 150426
Mjau vad kul det är att fylla år! Men ännu roligare är att få ge bort presenter själv! Så här kommer min första födelsedagspresent, ett bidrag från Hittekattsbandet – den går till Stockholms katthem och blir en inflyttningspresent till det nya fina katthemmet!
IMG_8565
Och den 10 maj är det stor invigning med pompa och ståt –
så klart vi måste tassa dit och vara med i det firandet??! HurrJam!
invigning

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Födelsedagspresent nr 1”

 1. Wow vilket fint katthem de fixat och vilken underbar utsikt katterna kommer få där när de sitter och spanar i fönstren 🙂

 2. Vi tackar och bugar för presenten till ”vårat” Katthem och önskar alla välkomna på invigningen och andra tillfällen.

  Vi hoppas att Pussan snart är tillbaka i trygghet på fina Örebro Katthem. Det är så mysigt där. Vi skickar nog matte på besök snart igen.

  Och till vännerna på Gotland säger vi att vi hoppas att skadan är mindre allvarlig än tidningen skriver. Vi ska göra ett uttag från Dentabits kontot och skicka till er. Många bäckar små, så blir det ett torrt katthem eller hur nu tvåbeningarna brukar säga.

  *nosgos till alla i hittekattsvärlden*

  1. Mjausingen vad glad jag blir – ni är underbara vänner! *spinner så bokhyllorna stjälper*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *