Fotochans på ”vårat” Grizzly Zoo

grizzlyLördag 18/4 – Klockan 10-15.30

Kontakta Grizzly och boka din fotografering i god tid om du vill bli porträtterad av en riktigt bra fotograf, det kan nog bli kö till detta! Läs mer HÄR!

Fotograferingen är gratis och när den är klar får man en kostnadsfri bild till mobilen och resterande bilder väljer man själv efteråt om man vill köpa. (En av mina kompisar har köpt sådana här porträttbilder av sina katter och de var prisvärda!)

Fast jag har ju tur att ha matte och Stora matte som tar bilder av mig hela tiden!IMG_2719[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *