Vi får vårfint på balkongen

Balkongen
När Stora husse kom förbi igår, så hjälpte han husse att få på sommardäck på husses bil, och sedan tog matte, husse och Stora husse en tur till IKEA. Matte hittade en massa bra saker att pimpa vår balkong med, så att vi kan njuta av den i sommar! Så här långt kom matte igår kväll, men det ska förhoppningsvis bli klart till nästa helg! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi får vårfint på balkongen”

    1. Mjau, matte har klätt in våra dynor och ordnat så den läbbiga gamla mattan blev kastad. Nu sitter vi här och myser så fort vädret tillåter! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *