Jag måste prata med min kamrer på banken…

ondska
Jag tror att han har fått dåliga vanor?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag måste prata med min kamrer på banken…”

  1. Jag ska också tala med min kamrer på Swedbank. Det är visst nåt fel med mitt konto där. Intressant eftersom jag inte har nåt konto där.

    1. Mjau, man kan undra hur det kommer sig att de dessutom kan så dålig svenska?! *morr* NosPuss Wikkii

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *