Jag gillar kattiga aprilskämt!

Feliway presenterar ”Stegräknare för katter”: ”Nu släpps kattivitetsbandet snart i Sverige! Hur mycket rör sig din katt egentligen när du inte är hemma?  Slipp dåliga ursäkter och bortförklaringar med Catmotion™ aktivitetsband som tydligt visar hur mycket tassarna har gått på en dag!”
fei

För ett par år sedan var det VIMEO som gick ut med att de införde VIMEOW istället…

Och här i Örebro så säger vi ”April april din dumma dvärgmal!”  Fniss!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag gillar kattiga aprilskämt!”

    1. Mjau, det var riktigt kul det året som jag lurade alla med att jag skulle sluta blogga…. *fniss* TassKram Wikki

  1. Matte här!
    Nu blir jag lite nostalgisk
    Denna bild här ovanför, påminner mig om en liten barnbok som jag hade när jag var barn. Boken handlade om en tjej som hade en katt som väntade ungar.
    Jag har försökt att leta efter den genom åren, men inte hittat den. Vet inte vart den försvann, men jag trodde att det gick att leta efter den i ngt antikvariat eller så, men det gör det inte. Har försökt leta efter den på nätet också, men det är svårt, eftersom jag inte minns exakt vad boken hette. Den katten var helvit med klarblåa ögon, om jag minns rätt. Men bilden här ovanför är ändå lik på ngt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *