HurrJam, jag vann!

turbo
I Feliways tävling ”Tittut!” vann jag med den här bilden av lilla kattungen Turbo som tittar upp ur Saras urringning! Å vad glad jag är! Tänk att vinna något själv för en gångs skull!
*svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “HurrJam, jag vann!”

  1. Jamarns va’ kul! Grattis Wikki. Du är verkligen värd att SJÄLV vinna i en tävling! Buff Sven

    1. Mjau, lille Turbo poserade visst i en thémugg också, vill jag minnas! Nu har han hunnit bli stor och har fått eget hem. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *