Om nätterna tänker man så bra…

Har ni märkt att alla bra natt-tankar bara försvinner i morgonljuset om man inte bums kloar ned dem med hjälpa av papper och penna?
(via fantasticallyweirdshit)
I natt hade jag en idé som var så lysande bra att det riktigt lyste gnistor i min päls. ”Statiskt elektricitet!” sa matte. ”Wikki, det börjar bli dags att vårklippa dig. Du hostar upp massor av hårbollar också!”. Jodå, hon hade rätt ifråga om alla tre sakerna, men det fick mig att tappa koncentrationen. Hela min idé slokade, slocknade och tassade bort i glömskan med bestämda steg.

Allt jag har kvar just nu är presentation av ”LAGEN OM SLADDAR”:

LAGEN OM SLADDAR
§1 Om man har EN SLADD (Till ex för diverse laddare, hörlurar etc.) så lyckas den alltid slå knut på sig själv.
§2 Sladdens Knutighet är proportionell till hur akut bråttom det är att kunna använda den. Dvs är det mycket brådskande så är trasslet ohyggligt, är det inte bråttom alls så går det relativt lätt att reda ut sladdhärvan.
§3 Har man TVÅ SLADDAR så är de alltid ihopsnodda till hela sin längd, gärna med dubbelknutar.
§3 Har man TRE SLADDAR så är två av dem trassliga enligt §2 och den tredje är försvunnen.
§4 Har man FYRA SLADDAR så är två eller flera intrassalade i varann, en kan vara försvunnen eller också ligger den fortfranade kvar i orginialförpackning, oöppnad. Om man hittar den.
§5 Har man FEM ELLER FLER SLADDAR så gäller §1 t o m §4, samt att 80% av dem har bitmärken efter Wikkitänder och 30% är avtuggade.

Nu ska jag boka pälsvård. Kanske nattens idéer kommer tillbaka då?

Apropå hårbollar:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Om nätterna tänker man så bra…”

  1. Mjau, här hemma lyder talesättet ”allt över en halvmeter trasslar sig”… Tur att våra svansar inte är fullt så långa ändå, vore ju jobbigt om de trasslade till sig hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *