En Aruba-Nova?

IMG_2942 IMG_2941
IMG_2940Matte hade en väldigt vacker och speciell katt med sig hem från semesterresan! Den var det sista i souvernirväg som hon hittade precis innan hon och husse skulle hoppa på flygplanet hem igen!

Kissen är så ”Nova” i uttrycket, och i formen också, håller ni inte med om det?

Matte och husse berättade att det fanns en hotellkatt, men annars såg de inte till några andra katter! Hotellkatten blev tydligen ompysslad och tassade godmodigt omkring men brydde sig inte så värst om hotellgästerna.
aru
Nästan överallt där det rörde sig turister fanns det sådana här små insamlingsbössor till öns djurhem:
arus

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En Aruba-Nova?”

  1. En så vacker mosaikkatt!!!
    Bilden av insamlingsbössan fick hjärtat att svälla, för tänk, den kunde lika gärna ha stått här i Sverige och jag fick en så intensiv känsla av global samhörighet med djurhjälpare överallt… vi känner inte varandra och kommer kanske aldrig att mötas, men vi arbetar sida vid sida mot samma mål. Visst är det fankattiskt?!?

    1. Kurr, det är ju faktiskt något som vi borde bygga mer gemensakp i – och ta kontakt? Hmmmm igen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *